Статус документа
Статус документа

ГОСТ Р ИСО 22935-1-2011 Молоко и молочные продукты. Органолептический анализ. Часть 1. Общее руководство по комплектованию, отбору, обучению и мониторингу экспертов

Библиография


[1] Drake, M.A., McIngvale, S.C., Gerard, P.D., Cadwallader, K.R., Civille, G.V. Development of a descriptive language for Cheddar cheese. J. Food Sci. 2001, 66, pp. 1422-1427

[2] Drake, M.A., Gerard, P.D., Wright, S., Cadwallader, K.R., Civille, G.V. Cross validation of a sensory language for Cheddar cheese. J. Sensory Stud. 2002, 17 pp. 215-227

[3] Lawless, H.T., Heymann, H. Sensory evaluation of food - Principles and practices. Chapman & Hall, New York, NY, 1999. p. 819 (Food science texts series.)

[4] , F., Lavanchy, P., Zannoni, M., Casals, J., Herrero, L., Adamo, C. A guide to the sensory evaluation of smell, aroma and taste of hard and semi-hard cheeses. Lebensm. Wiss. Technol. 1997, 30, pp. 553-664

[5] Civille, G.V., Lyon, B.G. Aroma and flavor lexicon for sensory evaluation: Terms, definitions, references and examples. ASTM, West Conshohocken, PA, 1996. 158 p. (Data Series Publication, DS 66.)


Электронный текст документа

подготовлен АО "Кодекс" и сверен по:

официальное издание

М.: Стандартинформ, 2012