Статус документа
Статус документа

ГОСТ ISO 5529-2013 Пшеница. Определение показателя седиментации по методу Зелени (Переиздание)

    
Библиография

[1]

ISO 13690

Cereals, pulses and milled products - Sampling of static batches

[2]

ISO 712

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Routine reference method

[3]

ISO 5725-1

Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 1: General principles and definitions

[4]

ISO 5725-2

Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method

[5]

ISO 5725-6

Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 6: Use in practice of accuracy values

_____________

Заменен на ISO 24333:2009.


УДК 633.11.001.4:006.354

МКС 67.060


Ключевые слова: хлебные злаки, пшеница, химический анализ, показатель седиментации, объемный анализ, межлабораторные испытания, отчет об испытании     




Электронный текст документа

подготовлен АО "Кодекс" и сверен по:

официальное издание

М.: Стандартинформ, 2019