Действующий

ГОСТ Р ИСО 22000-2019 Системы менеджмента безопасности пищевой продукции. Требования к организациям, участвующим в цепи создания пищевой продукции

Библиография

[1]

ISO 9000:2015. Quality management systems - Fundamentals and vocabulary

[2]

ISO 9001:2015. Quality management systems - Requirements

[3]

ISO 19011. Guidelines for auditing management systems

[4]

ISO/TS 22002 (all parts). Prerequisite programmes on food safety

[5]

ISO/TS 22003. Food safety management systems - Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

[6]

ISO 22005. Traceability in the feed and food chain - General principles and basic require ments for system design and implementation

[7]

ISO Guide 73:2009. Risk management - Vocabulary

[8]

CAC/GL 60-2006, Principles for Traceability / Product Tracing as a Tool Within a Food Inspection and Certification System

[9]

CAC/GL 81-2013. Guidance for governments on prioritizing hazards in feed

[10]

CAC/RCP 1-1969. General Principles of Food Hygiene

[11]

Joint FAO/WHO Food Standards Programme. Codex Alimentarius Commission: Procedural Manual. Twenty-fifth edition, 2016

[12]

Codex Alimentarius. Available from: http: //www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/en/



УДК 658.087.07:006.354

ОКС

67.020

Т59

 

03.100.70

Ключевые слова: пищевая продукция, безопасность пищевой продукции, менеджмент безопасности, документированная информация, план ХАССП, среда организации, заинтересованные стороны, мероприятия по управлению, опасности, анализ опасностей, актуализация документов, валидация, верификация, система прослеживания




Электронный текст документа

подготовлен АО "Кодекс" и сверен по:

официальное издание

М.: Стандартинформ, 2019