Статус документа
Статус документа

ГОСТ ISO 22308-2016 Пробки корковые. Сенсорный метод контроля

Библиография


[1]

ISO 4707, Cork-stoppers - Sampling for inspection of dimensional characteristics

[2]

ISO 5492, Sensory analysis - Vocabulary

[3]

ISO 5496, Sensory analysis - Methodology - Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

[4]

ISO 5497, Sensory analysis - Methodology - Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible

[5]

ISO 6658, Sensory analysis - Methodology - General guidance

[6]

ISO 8586 (all parts), Sensory analysis - General guidance for the selection, training and monitoring of assessors

[7]

ISO 8589, Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms

              

УДК 683.531.13:006.354

МКС 55.040

IDT

Ключевые слова: корковые пробки, сенсорный метод контроля, агломерированные корковые пробки с натуральными дисками, вкус, запах




Электронный текст документа

подготовлен АО "Кодекс" и сверен по:

официальное издание

М.: Стандартинформ, 2019