Статус документа
Статус документа

ГОСТ EN 14352-2013 Продукты пищевые. Определение фумонизинов B(1) и B(2) в продуктах на основе кукурузы. Метод ВЭЖХ с применением иммуноаффинной колоночной очистки экстракта

Библиография

[1]

Visconti A., Solfrizzo M., De Girolamo A., 2001, Determination of fumonisin B and В in corn and corn flakes by high performance liquid chromatography and immunoaffinity column clean-up: collaborative study. Journal of AOAC International, 84, p.1828-1837/

[2]

Visconti A., Solfrizzo M., De Girolamo A., Boenke A., 2001, Determination of fumonisins at levels of interest for future EU legislation: development of an analytical method and interlaboratory validation for maize flour and corn flakes. EU Final Report (European Commission, DG Science, Research and Development, Brussels, Belgium), EUR 19451/

[3]

Solfrizzo M., De Girolamo A., Visconti A., 2001, Determination of fumonisin B and В in corn flakes by HPLC and immunoaffinity column clean-up. Food Additives and Contaminants, 18, p.227-235/

[4]

AOAC International 1995, AOAC Official Methods Program, Associate Referee's Manual on development, Study, Review and Approval Process. Part IV AOAC Guidelines for Collaborative Studies, p.23-51

     

__________________________________________________________________________

УДК 633.15:543.6:006.354                                MКC 67.050                                     IDT

                                                                                        67.060

Ключевые слова: продукты пищевые, продукты на основе кукурузы, определение фумонизинов B и В, метод высокоэффективной жидкостной хроматографии, очистка экстракта на иммуноаффинной колонке, флуориметрическое   детектирование

__________________________________________________________________________




Электронный текст документа

подготовлен АО "Кодекс" и сверен по:

официальное издание

М.: Стандартинформ, 2014